Naar een andere werkgever

Zelf aan de slag
U wilt werken. Maar u kunt niet meer terug naar uw oude werk. Ook heeft de werkgever voor u geen ander passend werk. Dan moet u begeleid worden naar ander werk. U kunt hulp krijgen van een re-integratiebedrijf via uw werkgever.

Maar u kunt zelf ook stappen zetten. Op deze plek kunt u zelf aan de slag met praktische oefeningen, checklists, tips en handige links. Zo ondersteunen we u in deze zoektocht. Stap voor stap beweegt u naar een nieuwe arbeidstoekomst.

U wilt weten wat voor werk bij u past
Stoeit u met terugkomende vragen als: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat voor werk past bij mij? Zijn er wel vacatures? Dan is het nuttig om uw profiel op de arbeidsmarkt stapsgewijs te bepalen en vast te leggen. Via een persoonlijk onderzoek geeft u antwoord op bovenstaande vragen.
Leest u verder…

U wilt weten hoe u werk vindt 
U weet heel goed wat voor werk u zoekt. Ook past dat type werk binnen uw mogelijkheden. Verder lijkt het erop dat er ook vacatures zijn. Klopt dit? Dan is het tijd om duidelijk zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt. Hoe werkt dat tegenwoordig? Vind hier tips, voorbeelden, actielijsten en checklists die u helpen met succesvol solliciteren.
Leest u verder…